назад

Презентація Регіонального центру у рамках тренінгу для журналістів

    У вівторок, 25 квітня, у рамках тренінгу для журналістів, організованому Представництвом Європейського Союзу в Україні та ГО «Інтерньюз-Україна», в обласному центрі краю відбулася презентація Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області.

    Під час тренінгу для журналістів заступник директора Регіонального центру Лариса Фучко презентувала структуру безоплатної правової допомоги на Закарпатті, поінформувавши представників ЗМІ про основні завдання та пріоритети системи, діяльність та послуги, які надають краянам фахівці структурних підрозділів центрів з безоплатної правової допомоги в області. Л.Фучко також розповіла журналістам про результати роботи Регіонального центру за 2016-й рік та І-й квартал 2017-го року та акцентувала на успіхах адвокатів, які надають представництво інтересів клієнтів за рахунок держави.

trening 1    Метою участі представника регіонального центру у медіа-проекті була не лише презентація центру, але й покращення навичок регіональних журналістів у створенні інформаційних матеріалів на тему безоплатної правової допомоги та комунікації у роботі з фахівцями центрів з надання БВПД.