назад
02.10.18

Про безоплатну правову допомогу говорили напередодні Міжнародного дня людей похилого віку

IMG 6ebf4d04c293895c8864ae13db47b090 V

28 вересня 2018 року, в приміщенні актового залу СУГРЕ фахівець Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Андрій Костенко взяв участь в урочистому заході присвяченому Міжнародному дню людей похилого віку, який був організований Територіальним центром соціального обслуговування і відділом культури Щербанівської сільської ради.

У програмі заходу були виступи самодіяльних колективів громади. На початку свята гостей та учасників заходу пригощали гарячим чаєм та солодощами, а потім з привітальними словами до громади звернулися депутат сільської ради Лідія Таровик та директор Територіального центру Олена Каменцева. Вони привітали присутніх зі святом та побажали довголіття. Андрій Костенко пояснив суть роботи системи безоплатної правової допомоги та повідомив присутніх про майбутню співпрацю Щербанівського територіального центру соціального обслуговування та Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«Держава намагається захистити людей похилого віку не лише в соціальній чи матеріальній сфері, а й у правовій. Саме тому Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги буде тісно співпрацювати з Територіальним центром Щербанівської ОТГ і надавати правову допомогу населенню громади», – зазначив Андрій Костенко.IMG cc557764c24bf65f75e9622d88c0e4bc V

Після заходу гостям та учасникам були роздані листівки та повідомлено щодо правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

Інформацію про адресу найближчого місцевого центру чи  бюро правової допомоги можна отримати за єдиним телефонним номером  системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України, цілодобово).