назад

Про ефективну взаємодію з органами державної влади та місцевого самоврядування розказали у Сумах

З 12 по 14 вересня в рамках Угоди про співпрацю та взаємодію та на запрошення директорки Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Олени Демченко, фахівці системи БПД з Ужгорода, Мукачева, Кременця, Голої Пристані та Первомайська з робочим візитом побували на Сумщині. Херсонщину представляла в.о. директора Голопристанського місцевого центру з надання БВПД Ірина Кеба.
Ірина Миколаївна поділилась приємними враженнями від поїздки та розказала, що робочий візит розпочався з Тростянецького бюро правової допомоги, яке є структурним підрозділом Охтирського місцевого центру з надання БВПД.
Працівники ознайомили гостей з роботою свого бюро, поділилися успішними практиками взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування, громадськими організаціями та ЗМІ.

Насиченою та цікавою була презентація напрацювань спільного проекту «Правовий ХАБ VIVAT LEX» Охтирського місцевого центру та Охтирського міського центру позашкільної освіти – Мала академія наук.
За словами організаторів, основна мета, що доводилася на заході, – поділитися досвідом співпраці закладів позашкільної, загальної середньої освіти та Охтирського місцевого центру з надання БВПД щодо організації правової освіти, формування життєвих та професійних компетентностей учнівської молоді через освітньо-виховну проектну діяльність.
Слід зауважити, що захід перейшов у формат запитання-відповідь, де кожен отримав можливість поділитися враженнями від почутого та перейняти або поділитися особистим досвідом правопросвітництва.

Активним було завершення робочого візиту, під час якого Ірина Кеба з колегами мала змогу спостерігати за проведенням Третьої обласної спартакіади, яка зібрала працівників Регіонального центру та Конотопського, Охтирського, Сумського, Шосткинського місцевих центрів з надання БВПД, у тому числі й підпорядкованих ним бюро правової допомоги.

За словами Ірини Кеби, усі представники системи БПД Сумщини продемонстрували завзятість, активність, готовність працювати в команді та досягати високих результатів.

 

 

 

 

 

 

Дякуємо приймаючій стороні на чолі з директоркою Оленою Демченко за запрошення, теплий прийом та конструктивну роботу.