назад

Про легальну зайнятість говорили у Липоводолинському центрі зайнятості

KoM 2017 06 19 zachyd LypovaDolyna116 червня головний спеціаліст Липоводолинського бюро правової допомоги Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валерія Тернова взяла участь у профорієнтаційному груповому заході Липоводолинського районного центру зайнятості на тему: «Легальна зайнятість».

Під час семінару спеціаліст виступила перед учасниками із доповіддю про систему безоплатної правової допомоги в Україні, специфіку роботи бюро правової допомоги, розповіла громадянам про можливість отримання безоплатних юридичних консультацій, про забезпечення доступу до послуг безоплатного адвоката, надання працівниками допомоги у користуванні електронними сервісами Міністерства юстиції України. 

KoM 2017 06 19 zachyd LypovaDolyna

 

Окремо зупинилася на функціях працівників бюро  у сфері надання адміністративних послуг з державної реєстрації громадських організацій. Після закінчення заходу було зареєстровано звернення клієнта з питанням щодо порядку встановлення права власності на земельну ділянку, яка належала померлій матері особи. Спеціаліст пояснила присутнім необхідність подання заяви до нотаріальної контори про вступ у права спадщини, а також необхідність поновлювати строк для вступу у спадкові права через пропуск клієнтом встановленого законодавством шестимісячного терміну для подання заяви про прийняття спадщини.Валерія Тернова вручила присутнім інформаційні матеріали з контактними даними Липоводолинського бюро правової допомоги.

Довідково:
Липоводолинське бюро правової допомоги обслуговує жителів Липоводолинського району та знаходиться за адресою:

42500, смт Липова Долина, вул. Полтавська, 17

Тел. (05452) 5-16-33, (05452) 5-15-37

 

e-mail: lypovodolynske@legalaid.sm.ua