назад

Про права дітей розповіли наставникам та прийомним батькам

{module Nastav_03}У Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області за підтримки громадської організації «Світанок мрій» відбулася «Open discussion з наставниками та прийомними батьками».

2

У ході заходу директор центру Наталія Гнатуша презентувала присутнім пілотний проект “Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину”, акцентувала на можливостях долучення наставників до процесу ресоціалізації неповнолітніх – учасників програми, створенні реальних можливостей для дитини уникнути покарання, стати на шлях виправлення та назавжди відмовитися від хибного шляху.

3

Психолог Центру ювенальної пробації м. Миколаєва Любов Нарсія провела для присутніх експрес-тренінг щодо практичних аспектів взаємодії з неповнолітніми.

4

Також наставникам та прийомним батькам презентовано інформаційно-довідкову платформу “WikiLegalAid”, представлено можливості її використання у сфері захисту прав дітей.

5

Висловлюємо щиру подяку партнерам з громадської організації «Світанок мрій» за допомогу та підтримку в організації заходу.

6