назад

Про розширення доступу до адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських формувань повідомляємо жителям Вижничини

2016 07 25V1З метою інформування населення Вижницького району Чернівецької області  про запровадження та реалізацію пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань керівництво та працівники Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели виїзні зустрічі-інформування.

Так, 21 липня 2016 року в.о. директора Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Сележан провів зустрічі з головами Берегометської та Лукавецької сільських рад Вижницького району.

Під час цих заходів Сележан Ю.І. звернув увагу на те, що в рамках пілотного проекту місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги функціонуватимуть як фронт-офіси та забезпечуватимуть функції з прийняття і видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань.

Передача таких функцій місцевим центрам з надання безоплатної вторинної правової допомоги спрямована, передусім, на підвищення якості та доступності надання адміністративних послуг у сфері держаної реєстрації громадських формувань.

Тому директор Вижницького місцевого центру закликав органи місцевого самоврядування долучитися до інформаційних заходів та довести до відома громадян інформацію про розширення можливостей доступу до послуг у сфері державної реєстрації громадських формувань.

2016 07 25V2Також 22 липня 2016 року начальник відділу інформаційної та  матеріальної інфраструктури Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ярослав Михайлюк організував зустріч на базі Вижницької центральної районної бібліотеки.