назад

Про сервіси Міністерства юстиції України для населення села Манухівка

Sum 2017 02 06 pruyom  33 березня представник «Путивльське бюро правової допомоги» Сумського місцевого центру з надання БВПД Георгій ШАТІЛІН здійснив виїзний прийом громадян у селі Манухівка, Путивльського району.

 

За правовою допомогою звернулось чотири особи, яких цікавили питання щодо: оформлення договору дарування, нарахування субсидії, сплати коштів за договором кредитування та земельні спори. На всі порушені питання мешканці села отримали вичерпні відповіді та рекомендації.

В рамках зустрічі працівників Манухівської сільської ради та відвідувачів ознайомили із реформами та сервісами Міністерства юстиції України, які впроваджуються з метою спрощення механізму реалізації прав людини. Зокрема, начальник бюро звернув увагу на електронних сервісах Мін’юсту, врученні свідоцтв про народження безпосередньо у пологових будинках, проекті «Шлюб за добу».

Sum 2017 02 06 pruyom  1

Також під час зустрічі Георгій ШАТІЛІН домовився про подальшу співпрацю з головою сільської ради та залишив інформаційні брошури щодо системи безоплатної правової допомоги.

 

Відділ «Путивльське бюро правової допомоги»  Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги знаходиться за адресою: м. Путивль, проспект Іоанна Путивльського, буд.46, телефони:(05442) 5-48-44; 5-49-44