назад

Про систему безоплатної правової допомоги розповіли землевпорядникам об’єднаних територіальних громад

     27 квітня директор Хмельницького місцевого центру Григорій Гоцький провів тематичну зустріч «Про систему безоплатної правової допомоги» із землевпорядниками об’єднаних територіальних громад Хмельницької області, які підвищують свою кваліфікацію у Хмельницькому обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації за професійною програмою короткотермінового семінару «Актуальні питання діяльності органів місцевого самоврядування в галузі регулювання земельних відносин».

     Григорій Гоцький проінформував присутніх про діяльність Хмельницького місцевого центру з надання БВПД, перелік послуг, які надає центр, та категорії осіб, які можуть цими послугами скористатися.

     Особливу увагу очільник місцевого центру звернув на реформи Мін’юсту, зокрема розповів присутнім про створення в кожному районі області бюро правової допомоги як відокремлених структурних підрозділів місцевих центрів, що значно полегшить доступ громадян до безоплатної правової допомоги.

     Йшлося також про конкурсний відбір кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги — умови участі у конкурсі та вимоги до кандидатів.