назад

Про запобігання і протидію корупції в органах державної влади та місцевого самоврядування говорили на семінарі у м.Путивль

SuR 171115 8115 листопада у Путивльській районній державній адміністрації відбувся виїзний постійно діючий семінар «Запобігання і протидія корупції в органах державної влади та місцевого самоврядування».

Захід був організований та проведений Сумським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

SuR 171115 82

До складу президії заходу ввійшли заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Валентина Волобуєва, керівник апарату Путивльської райдержадміністрації Наталія Приходько, головний спеціаліст сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату Сумської облдержадміністрації Олена Колодченко. 

SuR 171115 83

Зі вступним словом до учасників семінару звернулася керівник апарату Путивльської районної державної адміністрації Наталія Приходько.

SuR 171115 85

Про обмеження при проходженні державної служби, відповідальність за корупційні правопорушення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів на публічній службі говорила у своєму виступі Олена Колодченко.

 SuR 171115 85

Валентина Волобуєва виступила на тему «Правові аспекти захисту особи у разі виникнення корупційних правопорушень».
Семінар пройшов у формі діалогу: присутні мали змогу поставити актуальні для них запитання та отримати кваліфіковані відповіді.
Наприкінці заходу виступила Наталія Приходько, яка наголосила, що запобігання і протидія корупції в органах державної влади є одним із важливих аспектів сучасної державної правової політики в Україні.