назад

Мешканці міста Теплодар дізналися про свої права в рамках проекту “Я МАЮ ПРАВО!”

Teplodar 115 листопада 2017 року начальник Теплодарського бюро правової допомоги Першого одеського місцевого центру з надання БВПД Лілія Багно спільно з представниками Головного територіального управління юстиції в Одеській області у рамках виїзного консультативного пункту проінформували мешканців міста Теплодар про проект “Я МАЮ ПРАВО!”

У ході консультування усі охочі отримали інформацію щодо того, як потрібно вирішувати правові спори у судовому порядку, як захистити свій бізнес та своє майно від свавільного захвату, як відстояти право на аліменти, як прийняти спадщину, у складі якої є нерухоме майно, у випадку відсутності у спадкоємців правовстановлюючих документів на майно, як поновитися на роботі, якщо Вас незаконно звільнили тощо.

Teplodar 3

Teplodar 2

Після вуличного інформування представники бюро та управління юстиції завітали до студентів Державного навчального закладу “Теплодарський професійний ліцей”. Для студентів провели правопросвітницьку лекцію за темою “Заліковка без грошей”.  Під час заходу студенти отримали змогу дізнатися інформацію щодо такого негативного явища як “хабарництво”, яку відповідальність воно за собою несе та як з ним боротися.

Наприкінці заходу начальник Теплодарського бюро правової допомоги Лілія Багно розповіла присутнім про систему безоплатної правової допомоги, про те, хто має право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги та який порядок її отримання.

Teplodar 4

Teplodar 5

Teplodar 6

За правовою допомогою можна звернутися до Теплодарського бюро правової допомоги за адресою: м. Теплодар, вул. Польова, 1, каб. №7. Телефон: (048) 709-26-71.