назад

Мобільні та дистанційні пункти консультування на Хмельниччині: куди звертатися по правову допомогу

Lenkivtsi1     Одним зі способів розширення доступу громадян до безоплатної правової допомоги є організація мобільних і дистанційних консультаційних пунктів. Усі чотири місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги (зокрема й бюро), що діють на Хмельниччині, активно практикують виїзди мобільних консультпунктів — як до віддалених населених пунктів, так і до місць перебування людей з обмеженими можливостями, неповнолітніх, інших категорій осіб, яким держава гарантує правову допомогу за бюджетні кошти. Частина таких  пунктів працює за постійним графіком, а частина — за потребою, коли про необхідність юридичної консультації представники закладів і установ повідомляють у центр, відтак визначаються дата та час роботи юристів.
 
Кам’янець-Подільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги 
(територія обслуговування – Кам’янець-Подільський, Дунаєвецький, Новоушицький, Чемеровецький райони та м. Кам’янець-Подільський). Адреса: м. Кам’янець-Подільський, вул. Пушкінська, буд. 44. Тел. 03849 5-01-59

Для ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» (в тому числі учасників АТО)

На базі Громадської організації «Учасників АТО» м. Кам’янця-Подільського (м. Кам’янець-Подільський, Майдан Відродження, 1). Працює при потребі1.

На базі Громадської організації «Підтримка інвалідів та учасників АТО» (м. Кам’янець-Подільський, вул. Привокзальна, 30а). Працює при потребі.

Для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

На базі Кам’янець-Подільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (м. Кам’янець-Подільський). Працює при потребі.

На базі Новоушицького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (вул. Подільська, будинок 17, смт. Нова Ушиця). Працює при потребі.

Служба у справах дітей Чемеровецької РДА. (Смт.Чемерівці, вул. Центральна, 28). Працює кожну третю п’ятницю місяця.

На базі Чемеровецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. (Смт.Чемерівці, пров.Кооперативний,6). Працює другий вівторок місяця.

Для людей з інвалідністю

На базі Громадської організації «Підтримка інвалідів та учасників АТО» (м. Кам’янець-Подільський, вул. Привокзальна, 30 а). Працює при потребі.

Для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з неблагополучних сімей

На базі Кам’янець-Подільської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів “Славутинка” Хмельницької обласної ради (м. Кам’янець-Подільський, вул. Лесі Українки, 71). Працює при потребі.

На базі Новоушицької спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради (смт. Нова Ушиця, вул. І. Франка, 2). Працює при потребі.

На базі Орининської згальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради (Кам’янець-Подільський район, с. Оринин, вул. Леніна,56). Працює при потребі.

Для бездомних осіб

На базі Відділу обліку бездомних громадян Кам’янець-Подільського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Турбота» (м. Кам’янець-Подільський, вул. Івана Франка, 30). Працює при потребі.

Для всіх категорій громадян

На базі Новоушицького районного центру зайнятості  (Новоушицький р-н, смт. Нова Ушиця, вул. Українська, 6). Працює перша п’ятниця місяця.

На базі Новоушицького управління праці та соціального захисту населення (смт. Нова Ушиця вул. Подільська буд. 32). Працює при потребі.

Дунаєвецький районний центр зайнятості (вул. Шевченка, 88 А, м. Дунаївці). Працює кожний  четвер кожного тижня місяця з 10.00 до 12.00.

Управління соціального захисту населення Дунаєвецької РДА (вул. Красінських 7, м. Дунаївці). Працює при потребі .

Центр надання адміністративних послуг Дунаєвецької міської ради (вул Красінських, 12, м. Дунаївці). Працює при потребі.

На базі Колибаївської об’єднаної громади (Кам’янець-Подільський р-н, с. Колибаївка, вул. Островського, буд. 2а). Працює при потребі.

На базі Довжоцької сільської ради (Кам’янець-Подільський р-н, с. Довжок, вул. Смірнова, буд. 53). Працює при потребі.

Кам’янець-Подільське управління праці та соціального захисту населення (вулиця Троїцька, 2, м. Кам’янець-Подільський). Працює при потребі.

Кам’янець-Подільський міський центр зайнятості  (вулиця Гунська, 9, м. Кам’янець-Подільський). Працює кожну третю середу місяця.

Кам’янець-Подільський районний центр зайнятості  (вулиця Гагаріна, 89, м. Кам’янець-Подільський).  Працює кожного третього вівторка місяця.

Відділ з питань соціальної політики Чемеровецької селищної ради (вул. Центральна, 40, смт. Чемерівці). Працює по потребі.

На базі Чемеровецького районного центру зайнятості  (смт Чемерівці, пров.Кооперативний, 6). Працює перший та третій вівторок місяця.

Для інвалідів, одиноких пристарілих громадян, людей з особливими потребами

На базі Мілівецького психоневрологічного інтернату (Кам’янець-Подільський район с. Мілівці, вул. Головна 1). Працює при потребі.

Для ветеранів війни та осіб, на яких поширюється дія Закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, ветеранів праці, людей похилого віку

На базі Кам’янець-Подільської міської організації ветеранів (м. Кам’янець-Подільський, Майдан Відродження, 1). Працює при потребі.

Для людей похилого віку

На базі Китайгородського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів (Кам’янець-Подільський район с. Китайгород, вул. Леніна, 7). Працює при потребі.

На базі Довжоцького будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів (м. Кам’янець-Подільський, вул. Папаніна 78). Працює при потребі.

На базі Черчецького будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів (Чемеровецький район с. Черче, вул. Ліщука 90). Працює при потребі.

На базі Вільховецького будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів (Новоушицький район, с. Вільхівці). Працює при потребі. 

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги
(територія обслуговування — Старокостянтинівський, Красилівський, Теофіпольський райони та м. Старокостянтинів). Адреса: м. Старокостянтинів, вул. Миру, буд. 1/2, 1 поверх. Тел. 03854 4-54-75

Для всіх категорій громадян

м. Красилів вул. Театральна, 1 (Приміщення колишнього управління юстиції). Мобільний пункт працює кожної другої середи місяця з 10:00 до 13:00 год.

смт Теофіполь вул. Б.Хмельницького, 9 (приміщення колишнього управління юстиції). Мобільний пункт працює кожного четвертого четверга місяця з 10:00 до 13:00 год.

Для громадян похилого віку та людей з інвалідністю

На базі Самчиківського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів (Старокостянтинівський район, с.Самчики, пров.Польовий 2). Мобільний пункт працює не рідше одного разу на квартал, за попереднім погодженням з адміністрацією закладу.

На базі Базалійського будинку-інтернату для громадян похилого віку та людей з інвалідністю (Теофіпольський район, смт Базалія, вул. Шкільна 24). Мобільний пункт працює не рідше одного разу на квартал, за попереднім погодженням з адміністрацією закладу.

На базі Вереміївського будинку-інтернату (Красилівський район, с. Вереміївка, вул. Шкільна 2). Мобільний пункт працює не рідше одного разу на квартал, за попереднім погодженням з адміністрацією закладу. Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та жертв насильства в сім’ї.

На базі Антонінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Хмельницької обласної ради (Красилівський район смт Антоніни, пл. Леніна, 21). Мобільний пункт працює не рідше одного разу на квартал, за попереднім погодженням з адміністрацією закладу.

Для осіб, які не можуть самостійно пересуватися

На базі Старокостянтинівської територіальної первинної організації «УТОС» (м.Старокостянтинів, вул. Красовського, 3/4 ). Мобільний пункт працює не рідше одного разу на квартал, за попереднім погодженням з адміністрацією закладу.

На базі Теофіпольської територіальної первинної організації «УТОС» (смт Теофіполь, вул.Щорса, 2). Мобільний пункт працює не рідше одного разу на квартал, за попереднім погодженням з адміністрацією закладу.

На базі Старокостянтинівської міськрайонної організації товариства Червоного Хреста України (м.Старокостянтинів, вул.Ессенська, 1). Мобільний пункт працює не рідше одного разу на квартал, за попереднім погодженням з адміністрацією закладу.

Хмельницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

(територія обстуговування – Хмельницький, Віньковецький, Волочиський, Городоцький, Деражнянський, Летичівський, Старосинявський, Ярмолинецький райони там. Хмельницький). Адреса: м. Хмельницький, вул. Соборна, буд. 75, 2 поверх. Тел. 0382 65-77-88.

На базі Хмельницького центру допомоги учасникам АТО. Адреса: м. Хмельницький, вул. Свободи, 70). Прийом громадян проводиться кожного другої  середи щомісяця з 10:00 до 12:00.

На базі Центру общинної та культурно-масової роботи «Тхія» («Відродження»). Адреса: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 58/1). Прийом громадян проводиться за повідомленням  менеджер зі зв’язків з громадскістю Людмилою Шварцман.

Хмельницький міський центр зайнятості. Прийом громадян проводиться кожного другого вівторка  щомісяця з 10:00 до 12:00.

Хмельницький районний центр зайнятості. Прийом громадян проводиться кожного першого  вівторка  щомісяця з 10:00 до 12:00.

Віньковецький районний центр зайнятості. Прийом громадян проводиться кожного першого  вівторка  щомісяця з 10:00 до 12:00.

Волочиський районний центр зайнятості. Прийом громадян проводиться кожного першого  вівторка  щомісяця з 10:00 до 12:00.

Городоцький районний центр зайнятості. Прийом громадян проводиться кожного першого  вівторка  щомісяця з 10:00 до 12:00.

Летичівський  районний центр зайнятості. Прийом громадян проводиться кожного першого  вівторка  щомісяця з 10:00 до 12:00.

Деражнянський  районний центр зайнятості. Прийом громадян проводиться кожного першого  вівторка  щомісяця з 10:00 до 12:00.

Старосинявський  районний центр зайнятості. Прийом громадян проводиться кожного першого  вівторка  щомісяця з 10:00 до 12:00.

Ярмолинецький  районний центр зайнятості (Прийом громадян проводиться кожного першого  вівторка  щомісяця з 10:00 до 12:00.

Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни. Адреса: м. Хмельницький,  вул. Визволителів, 3. Прийом громадян проводиться кожної останньої робочої п’ятниці місяця з 16:00 до 17:00.

Хмельницький  геріатричний пансіонат  для ветеранів війни та праці. Адреса: м. Хмельницький , вул. Перемоги, 7. Прийом громадян проводиться кожного третього вівторка   щомісяця з 10:00 до 12:00.

Центр  надання адміністративних послуг Хмельницької районної державної адміністрації. Адреса:  м. Хмельницький, вул.Кам’янецька, 122/2. Прийом громадян проводиться кожної першої середи щомісяця з 09:30 до 11:30.

Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги
(територія обслуговування — Шепетівський, Білогірський, Ізяславський, Полонський, Славутськийрайони та міста Шепетівка, Нетішин і Славута. Адреса: м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, буд. 44. Тел. 03840 4-00-15).

Білогірське бюро правової допомоги, смт. Білогір’я, вул. Шевченка, 44. Тел. (03841) 2-04-68.

Ізяславське бюро правової допомоги, м. Ізяслав, вул. М. Микитюка, 16-А. Тел. (03852) 2-61-70.

Нетішинське бюро правової допомоги, м. Нетішин, пр. Незалежності, 12. Тел. (03842) 9-04-05.

Полонське  бюро правової допомоги, м. Полонне, вул. Лесі Українки, 101. Тел. (03843) 2-03-52.

Славутське бюро правової допомоги, м. Славута, вул. Миру, 15. Тел. (03842) 7-06-14.

Для всіх категорій громадян

Шепетівський міськрайонний центр зайнятості. Адреса: м. Шепетівка, вул Героїв Небесної Сотні, 63. Прийом громадян проводиться кожного першого вівторка місяця з 09:00 до 11:00.

Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутської міської ради. Адреса: м. Славута, вул. Миру, 102. Прийом громадян проводиться кожної першої середи місяця з 09:00 до 11:00.

Славутський міськрайонний центр зайнятості. Адреса: м. Славута, вул Миру, 20. Прийом громадян проводиться кожного першого вівторка місяця з 09:00 до 11:00.

Нетішинський міський центр зайнятості. Адреса: м. Нетішин, проспект Незалежності, 10. Прийом громадян проводиться кожного першого вівторка місяця з 09:00 до 11:00.

Полонський районний центр зайнятості. Адреса: м. Полонне, вул. Л. Українки, 106. Прийом громадян проводиться кожного першого вівторка місяця з 09:00 до 11:00.

Ізяславський районний центр зайнятості. Адреса: м. Ізяслав, вул. М. Микитюка, 16. Прийом громадян проводиться кожного першого вівторка місяця з 09:00 до 11:00.

Білогірський районний центр зайнятості. Адреса: смт Білогір’я, вул. Шевченка, 54. Прийом громадян проводиться кожного першого вівторка місяця з 09:00 до 11:00.

Для людей з інвалідністю, одиноких пристарілих громадян, людей з особливими потребами

Білогірський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів. Адреса: смт Білогір’я, вул. Миру,1. Працює при потребі.

Ліщанський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів. Адреса: с. Ліщани, вул. Гагаріна, 6. Працює при потребі.

Полонський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів. Адреса: с. Полонне, вул. Л. Українки, 199. Працює при потребі.

Старокривинський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів. Адреса: с. Кривин.

Для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Ямпільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат. Адреса: смт Ямпіль, вул. Леніна, 30. Працює при потребі.

Берездівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат. Адреса: с. Берездів. Працює при потребі.

Ізяславська спеціальна школа-інтернат І-ІІ ступенів. Адреса: м. Ізяслав, вул Незалежності, 46. Працює при потребі.

Шепетівська спеціалізована школа інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів. Адреса: м. Шепетівка, пр. Миру, 27. Працює при потребі. Дату та час роботи мобільного консультаційного пункту уточнюйте за телефоном місцевого центру або бюро правової допомоги.