назад

13935144 510937645763863 3543965336351321711 n

16 серпня 2016 року керівник відділу “Монастириське бюро правової допомоги” Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Галина Джумак взяла участь у засіданні 7-ої сесії  Монастириської районної ради, яку очолили голова районної ради Володимир Данилюк та голова районної державної адміністрації Степан Бойко. Для участі у сесії були запрошені депутати районної ради, сільські голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій, правоохоронних органів Монастириського району.

Галина Джумак поінформувала присутніх про те, що з 1 вересня цього року в Монастириському районі діятиме бюро правової допомоги, до якого може звернутись кожен громадянин без винятку, з метою отримання правових консультацій, роз’яснень та витягів із електронних сервісів Міністерства юстиції України. Соціально незахищені громадяни, визначені у Законі України “Про безоплатну правову допомогу”, тут же матимуть доступ і до безоплатної вторинної правової допомоги, що передбачає захист, складання процесуальних документів та представництво інтересів осіб у суді.

Галина Джумак наголосила на важливості співпраці бюро із депутатським корпусом районної ради, сільськими головами, керівниками структурних підрозділів, підприємств, установ, організацій району, громадських організацій та засобів масової інформації, з метою забезпечення доступу громадян до безоплатної правової допомоги, а також перенаправлення громадян до бюро.

А також, з метою забезпечення  доступу до правової допомоги жителів найвіддаленіших сіл, досягнуто домовленості з головами сільських рад Монастириського району про подальшу організацію мобільних пунктів консультування працівниками бюро безпосередньо у сільських радах.

Звернутись до Монастириського бюро правової допомоги можна буде за адресою: м. Монастириська, вул. Шевченка, 12 а.