назад

Про «життя на межі», що вирує в зоні АТО, дізналися буковинці під час перегляду світлин фотовиставки, приуроченої святкуванню Дня Гідності та Свободи

2016 11 17M 1В рамках Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS UA, що проходить за сприяння  громадських приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини, у Чернівцях презентовано фотовиставку «ВІЙНА ЗА МИР».

Координатор Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS UA Ігор Мосін, координатор громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини в Чернівецькій області Микола Дубець, представники громадських організацій та громадських рухів Буковини, які опікуються правами учасників АТО взяли участь у відкритті виставки 15 листопада 2016 року. Також до участі у заході долучилися представники системи безоплатної правової допомоги регіону.

2016 11 17M 2На фотовиставці представлена діяльність захисників незалежності України, зокрема військових окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ», що у складі 93 механізованої бригади Збройних сил України. Це фотоматеріали, які детально змальовують окремі моменти, пережиті нашими захисниками під час військових дій, у тому числі їх побут.

Нагадаємо, що основна мета такої виставки – це привернути увагу громадян до тих подій, які сьогодні мають місце на Сході нашої країни, забезпечити поінформованість населення і, в першу чергу, донесення об’єктивної та правдивої інформації про реальність тих, хто сьогодні обороняє нашу країну.

2016 11 17M 3