назад

Спільне консультування громадян м. Біляївки провели представники ГТУЮ та Регіонального центру з надання БВПД в Одеській області

Stanizhuk Bilyayivka 1Учора, 16 листопада 2016 року, начальник Головного територіального управління юстиції у Одеській області Микола Станіщук відвідав Біляївське бюро правової допомоги, яке є відокремленим відділом Першого місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

На виконання Плану заходів з активізації надання безоплатної первинної правової допомоги (далі — План) за результатами оперативної наради в Міністерстві юстиції України від 09 вересня 2016 року на четвертий квартал цього року було затверджено графік проведення посадовими особами Головного територіального управління юстиції в області консультування громадян в бюро правової допомоги.

З метою виконання Плану начальник Головного територіального управління юстиції у Одеській області Микола Станіщук спільно з директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Одеській області Світланою Клішиною  та заступником директора Регіонального центру Юлією Садовською здійснили робочий візит до Біляївського бюро правової допомоги. Мета цього візиту – надання безоплатних юридичних консультацій мешканцям Біляївки.  

Питання, яке цікавило людей стосувалося роботи державної виконавчої служби,  а саме стягнення аліментів з батьків на утримання дітей. Микола Станіщук в присутності осіб, які звернулися за консультацією, запросив інформацію по виконавчому провадженню, пообіцяв розібратися у ситуації та тримати цю справу на особистому контролі.

Також було надано консультації щодо вступу у спадщину за законом.

Жителі Біляївки подякували фахівцям органів юстиції та Регіонального центру, які допомогли їм розібратися у тих непростих життєвих ситуаціях, які склалися.

Stanizhuk Bilyayivka 2

Нагадаємо, що у бюро кожен може отримати юридичну консультацію та доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції. Крім того, клієнти мають змогу через бюро отримати доступ й до адвокатських послуг – якщо це буде необхідно та у випадку належності до визначених законом категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Адреса бюро правової допомоги у Біляївці: вул. м. Біляївка, вул. Кіпенка, 6, перший поверх.

Телефон:  (04852) 2-12-22.