назад
25.01.16

Прочитано лекцію на тему «Європейська інтеграція» для слухачів Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій

P1257103     25 січня 2016 року перший заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, доктор наук з державного управління, професор Микола Лахижа прочитав лекцію на тему «Європейська інтеграція» для слухачів Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Сільських, селищних голів ознайомлено з історією, правом та інституціями Європейського Союзу, показано значення захисту прав та свобод громадян в процесі інтеграції держав до ЄС. Надано інформацію про становлення системи безоплатної правової допомоги в Україні та перспективи її розвитку Презентовано перспективи співпраці Регіонального та місцевих центрів з надання БВПД з органами місцевого самоврядування області. Слухачам надано в електронній формі підбірку авторських методичних матеріалів.

 

 

25 січня 2916 року перший заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, доктор наук з державного управління, професор Микола Лахижа прочитав лекцію на тему «Європейська інтеграція» для слухачів Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Сільських, селищних голів ознайомлено з історією, правом та інституціями Європейського Союзу, показано значення захисту прав та свобод громадян в процесі інтеграції держав до ЄС. Надано інформацію про становлення системи безоплатної правової допомоги в Україні та перспективи її розвитку Презентовано перспективи співпраці Регіонального та місцевих центрів з надання БВПД з органами місцевого самоврядування області. Слухачам надано в електронній формі підбірку авторських методичних матеріалів.