назад
31.10.16

Продовжується налагодження співпраці із стейкхолдерами

26102016stejkholder

26 жовтня 2016 року начальник відділу «Диканське бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Олійник провів робочу зустріч з директором Диканського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Юлією Півень та працівниками центру.

У ході зустрічі Олександр Олійник розповів про послуги, які надає бюро правової допомоги, його завдання та функції, категорії громадян, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

У рамках заходу сторони обговорили можливі напрямки співпраці та проведення спільних заходів. Досягнуто домовленості про те, що працівники центру соціальних служб будуть поширювати серед своїх клієнтів отриману інформацію та направляти до бюро громадян, яким необхідна правова допомога.

Оголошення з координатами та режимом роботи бюро розмістили на інформаційному стенді центру. Також співробітників було забезпечено інформаційними матеріалами про порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги.