назад
13.09.17

Протидія корупції – жвава тема для обговорення у Великій Писарівці

OkM 2017 09 06 seminar 16 вересня заступник начальника Великописарівського бюро правової допомоги Євген Мороз взяв участь у спільному семінарі Великописарівської РДА та Великописарівської районної ради, який було проведено у сесійній залі районної ради для голів сільських/селищних рад та керівників державних/комунальних організацій/установ при головуванні першого заступника голова райдержадміністрації Миколи Скромного.

Представник бюро провів інформаційний виступ на тему «Протидія корупції», із метою інформування керівників та працівників державних установ та органів місцевого самоврядування та подальшого доведення ними до відома населення щодо усунення корупційних традицій нашого суспільства, про вплив корупції на кожного та на суспільство взагалі. Під час заходу Євген Мороз розповів присутнім про виявлення ознак корупційних правопорушень та їх усунення, запобігання корупційним проявам, про порядок повідомлення про корупційні правопорушення (в тому числі анонімно через веб-засоби Національне агентство з питань запобігання корупції -НАЗК). Ним було наголошено також про настання юридичної відповідальності (дисциплінарна, адміністративна, кримінальна).

OkM 2017 09 06 seminar 2

На завершаючому етапі семінару, Євген Мороз нагадав, що Великописарівське бюро є точкою доступу мешканців до безкоштовної  правової допомоги.

Великописарівське бюро правової допомоги: вул. Я. Мудрого, 1; т. (05457) 5-15-20.