назад

Проведення правоосвітніх заходів

08 та 09 вересня 2016 року працівниками Чорнобаївського бюро правової допомоги Золотоніського МЦ з надання БВПД в с. Мельники та с. Крутьки проведено ряд правоосвітніх заходів. Метою даних заходів було ознайомити працівників органів місцевого самоврядування, навчальних закладів з системою правової допомоги, налагодити спільну співпрацю та партнерські відносини.

В с. Крутьки проведено правову годину з працівниками Крутьківської сільської ради на тему: «Безоплатна правова допомога – новий етап розвитку держави». Окрім цього, здійснено ообистий прийом громадян, під час якого звернулись 2 особи, які потребували правової допомоги з питань приватизації землі.

zolbpd2

Цього ж дня, проведено бесіду з педагогічним колективом Крутьківського навчально-виховного комплексу на тему: «Безоплатна первинна та вторинна правова допомога». А для учнів 8-11 класів проведено годину права на тему: «Захист прав дітей».
В с. Мельники проведено засідання «круглого столу» з працівниками Мельниківської сільської ради на тему: «Що таке безоплатна правова допомога, її види, суб’єкти надання БВПД». Також проведено бесіду з педагогічним колективом Мельниківського навчально-виховного комплексу на тему: «Безоплатна первинна та вторинна правова допомога», та для учнів 8-11 класів проведено урок на тему: «Кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх».

zolbpd1