назад
03.11.16

Проведення ряду правоосвітніх заходів на Чорнобаївщині

25 жовтня 2016 року працівниками Чорнобаївського бюро правової допомоги у селі Мала Бурімка було організовано та проведено засідання «круглого столу» з працівниками сільської ради на тему: «Нерухомість замість аліментів: правові аспекти» та здійснено консультування громадян, зокрема, надано консультацію переселенці з м. Луганськ, яку цікавило питання спадкового права.

zol
Цього ж дня, проведено семінар з працівниками місцевої сільської ради на тему: «Заповіт та підстави визнання його недійсним» та правову п’ятихвилинку для жителів територіальної громади на тему: «Система безоплатної правової допомоги». Також, з метою забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правової спроможності населення, яке проживає в найбільш відділених районах, з головою сільської ради Валерієм Писаренком було підписано меморандум про створення мобільного пункту консультування громадян.

Окрім того, працівниками бюро проведено вуличне інформування для жителів територіальних громад сіл Мала та Велика Бурімка.