назад

Проведення спільного прийому громадян юристами центрів правової допомоги разом з фахівцями ГТУЮ у Сумській області

SuR 2016 11 23 Demchenko 1У відповідності до раніше узгодженого графіку, 23 листопада директором Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Оленою ДЕМЧЕНКОзаступником начальника ГТУЮ у Сумській області Іриною ДАНИЛЬЧЕНКО та начальником управління державної реєстраційної служби ГТЮ у Сумській області Наталією ДУДНІКОВУЮ  проведено прийом громадян у приміщенні Лебединського бюро правової допомоги. Також були присутні та надавали правові роз’яснення директор Охтирського місцевого центру з надання БВПД Тамара КОЗИР, начальник відділу правової інформації та консультацій Микола КРАВЧЕНКО, начальник відділу «Лебединське бюро правової допомоги» Сергій ІВАНОВ та головний спеціаліст  цього відділу Євгенія ЛОГВІНЕНКО.

Під час прийому звернулося 12 чоловік із різноманітними питаннями, як-от: порядок реєстрації у жилому приміщенні; оформлення спадщини; приватизація успадкованої земельної ділянки під житловим будинком; реструктуризація заборгованості перед банком; незаконне звільнення особи з обмеженими можливостями; спадкування житлового приміщення особою 4 черги спорідненості; спір з привозу встановлення межі між сусідніми земельними ділянками; порядок реєстрації за місцем проживання у випадку спільної сумісної власності; оформлення субсидії на тверде паливо; позбавлення батьківських справ; порядок внесення змін до установчих документів громадської організації та інші.

 

SuR 2016 11 23 Demchenko 3

Директор Регіонального центру з надання БВПД Олена ДЕМЧЕНКО директор Охтирського МЦ Тамара КОЗИР, здійснили візит до голови Лебединського районного суду у Сумській області Олександра ЧХАЙЛА. Під час якої обговорили результати та перспективні напрямки співпраці.

SuR 2016 11 23 Demchenko 4

Цього ж дня з метою підвищення взаємодії між органами місцевої влади та Лебединським бюро правової допомоги, як відокремленого підрозділу Охтирського місцевого центру з надання БВПД, у приміщенні Лебединської районної державної адміністрації провели круглий стіл на тему «Роль безоплатної правової допомоги в посиленні правової спроможності громад Сумщини» у Лебединському бюро правової допомоги».

SuR 2016 11 23 Demchenko 5

Головною метою заходу стало поглиблення співпраці Лебединської міської ради, районної державної адміністрацією, районної ради та Лебединського бюро правової допомоги щодо підвищення правової спроможності Лебединської територіальної громади.

SuR 2016 11 23 Demchenko 6

Захід відвідали Олена ДЕМЧЕНКО, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Сумській області, Тамара КОЗИР, директор Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Віктор ХИМИЧ, голова Лебединської  районної державної адміністрації, Тетяна ПАВЛЮК, керівник апарату Лебединської районної державної адміністрації, представники ЗМІ та радіо, а також представники відділів та управлінь райдержадміністрації та районної ради.

SuR 2016 11 23 Demchenko 7

Результатом круглого столу стало досягнення домовленостей щодо поглиблення співпраці з метою підвищення правової спроможності територіальної громади Лебединщини.

OkM 2016 11 24 Demchenko 111

OkM 2016 11 24 Demchenko 112