назад

Проведено інформаційно-просвітницький захід «Протидія насильству: чому та як?»

{gallery width=100 height=100 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/17/n1129/i3.jpg{/gallery}

В рамках всесвітньої кампанії «16 Днів Активізму проти ґендерно зумовленого насильства» та проекту «STOPнасильство», 28 листопада 2017 року, Сєвєродонецьким Місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, було проведено інформаційно-просвітницький захід «Протидія насильству: чому та як?».

{gallery width=200 height=200 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/17/n1129/i3.jpg{/gallery}

В рамках всесвітньої кампанії «16 Днів Активізму проти ґендерно зумовленого насильства» та проекту «STOPнасильство», 28 листопада 2017 року, Сєвєродонецьким Місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, було проведено інформаційно-просвітницький захід «Протидія насильству: чому та як?».

В заході прийняли участь начальник відділу «Попаснянське бюро правової допомоги» Сєвєродонецького Місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Сушко  та начальник загального відділу Попаснянської районної ради Катерина Шахова, та представниці депутатського корпусу.

{module 2017-11-29 Проведено інформаційно-просвітницький захід «Протидія насильству: чому та як?»}

До уваги присутніх було представлено збірку «ПРОти НАСильства», яка створена за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні». Обговорювалась проблематика насильства щодо жінок та дітей.

Під час заходу проводилися групові  консультації, щодо дій жертв, які зазнали проявам домашнього насилля.

Присутнім було надано  для розповсюдження плакати з інформацією про «Види домашнього насилля» та контактні номери Національної дитячої «гарячої» лінії та лінії з попередження домашнього насильства. Також, інформаційні матеріали були розміщені в приміщенні Попаснянської РДА та Попаснянської  районної ради.


 

Інформація про Сєвєродонецький місцевий  центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:  

Адреса: м. Сєвєродонецьк, вул. Гоголя, 24, 3 поверх

Електрона адреса:  syevyerodonetsk.luhansk@legalaid.lg.ua 

Телефони місцевого центру:        (099) 526-48-54,        (06452) 4-25-43 

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103

(цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України) 

Сторінка: http://kharkiv.legalaid.gov.ua/ua/c-centr/syevyerodonetsk


 

Інформація про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях: 

Адреса: м. Харків, Майдан Свободи, 5, 6 під’їзд, 3 поверх 

Контактний телефон: (057) – 705 – 03 – 52

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103

(цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України)

Офіційний веб-сайт: http://kharkiv.legalaid.gov.ua