назад

Проведено моніторинг діяльності Ніжинського місцевого центру з надання БВПД

978915 травня 2018 року начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Анатолій Леоненко в рамках робочих відряджень, запланованих у 2018 році, здійснив моніторинг роботи Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Представник регіонального центру детально ознайомився з роботою відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, а також відділу правової інформації та консультацій Ніжинського МЦ, проаналізував систему надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. В ході перевірки Анатолій Леоненко звернув увагу присутніх на типові проблемні питання, що можуть виникати при здачі та заповнені актів надання БВПД адвокатами за виконаними дорученнями. Також, начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів акцентував увагу колег на необхідності проведення роз’яснювальної роботи щодо правильності заповнення звітів адвокатами, які нещодавно пройшли конкурс та заключили контракти з центрами з надання БВПД.

У місцевому центрі було перевірено вміст скриньки «Для анкет», з якої вилучено анкети для подальшої перевірки.

87544576890
Нагадуємо, що за отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутись до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Ніжин, вул.Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном : (04631) 7-16-15.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.