назад

Проведено робочі зустрічі

26 жовтня 2015 року Броварським МЦ з НБВПД проведено круглий стіл за участі прокурорів Броварської міжрайонної прокуратури та робочу зустріч з військовим комісаром Броварського ОМВК Ноженком В.А.

В ході даним заходів проведено інформування, щодо діяльності Центру з надання вторинної правової допомоги визначеним законом суб’єктам права, зокрема завдань і обов’язків, які покладені на Центр. Обговоренні питання про налагодження взаємозв’язку та співпраці з питань надання БВПД учасникам АТО та бойових дій.

27 жовтня 2015 року Центр прийняв участь у семінарі, який проводився начальником відділенням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві у Броварському районі Київської області Спасивцевим П.І. Головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Лиско К.М. проінформовано учасників заходу про роботу Броварського МЦ та узгоджено підписання меморандуму між відділенням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та Броварським МЦ з НБВПД.