назад

Проведено роботу мобільного пункту консультування у м. Корсунь-Шевченківський

24 березня 2016 року на виконання Плану роботи Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на І квартал 2016 року в.о. директора Смілянського МЦ БВПД Савчуком Є.В., головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Семеновським В.О., головним спеціалістом відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Мамоновою Н.М., 24 березня 2016 року було здійснено виїзд до м. Корсунь-Шевченківський, де було організовано роботу мобільного пункту консультування громадян та прийому документів у приміщені громадської приймальні Корсунь-Шевченківського районного управління юстиції.

Крім того, проведено заходи з вуличного інформування мешканців міста, шляхом роздачі брошур “Що таке БВПД та як її отримати” та роз’яснення принципів надання БВПД. На дошках інформації органів державної влади та органів місцевого самоврядування було оновлено інформацію про Смілянський МЦ БВПД.

Також було проведено ряд зустрічей з службовими особами місцевого самоврядування, а саме Черепинської, Сахнівської, Завадівської, Заріччянської, Кошмаківської сільських рад та органів державної влади – керівником апарату райдержадміністрації Вдовиченко Т.К., начальником відділу з прийому громадян райдержадміністрації Шевченко Г.В., начальником районного управління юстиції Босенко С.О. під час яких було інформовано службових осіб щодо принципів функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та перспектив щодо подальшого співробітництва в контексті створення Бюро правової допомоги та забезпечення його функціонування.

Супровід виїзду мобільного пункту консультування здійснювався шляхом завчасного розміщення повідомлення у формі соціальної реклами у місцевій газеті “Надросся” № 24 від 22 березня 2016 року, офіційний сторінці Корсунь-Шевченківської РДА та оголошень у приміщеннях районної державної адміністрації, міськвиконкому та громадської приймальні Корсунь-Шевченківського районного управління юстиції.