назад
25.03.17

Проведено семінар на тему: «Дії захисника під час спеціального (заочного) досудового розслідування кримінальних правопорушень і судового розгляду. Порядок застосування нормативно-правових актів та практики ЄСПЛ».

image224 березня 2017 року в Третьому київському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено семінар на тему: «Дії захисника під час спеціального (заочного) досудового розслідування кримінальних правопорушень і судового розгляду. Порядок застосування нормативно-правових актів та практики ЄСПЛ».

 

imageТренерами-адвокатами Ігорем Свєтлічним та Катериною Войтенко було презентовано проблемні питання правового регулювання спеціального досудового розслідування та судового провадження. Також наведені приклади позовів та винесених рішень ЄСПЛ щодо порушення прав людини при проведенні спеціального (заочного) досудового розслідування.
Під час заходу, адвокати брали активну участь у обговоренні тематики семінару та ділились власним позитивним досвідом із вищезазначених питань.