назад
16.08.17

Проведено спільний прийом громадян у м.Ічня

bvpd logo white15 серпня 2017 року на базі Ічнянської міської ради відбувся прийом громадян з юридичних питань. Прийом проводили директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олегом Трейтяком, за участю працівника бюро правової допомоги Олени Киселенко .

За вирішенням правових питань звернулося 4 особи. Вони мали необхідність в отриманні консультацій з таких питань: порядку вступу в спадщину, порядку використання земельної ділянки та продовження дії оренди, поділу сумісної власності, оформлення заповіту на неповнолітню дитину та виплати разової допомоги інваліду війни.
Нагадуємо, що за правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711.
За отриманням правових консультацій та захистом своїх прав мешканці Ічнянського району можуть звернутись до Ічнянського бюро правової допомоги за адресою: м. Ічня, вул. Воскресінська, 26 або зателефонувати (04633) 2-18-17 , (04633) 2-11-01
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:
0-800-213-103.