назад

Прийнята Програма безоплатної правової допомоги населенню Золотоніського району на 2016-2017 роки

16 листопада 2016 року з метою забезпечення рівних можливостей доступу до безоплатної правової допомоги громадян, що проживають у Золотоніському районі, директор Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Брус взяв участь у роботі пленарного засідання восьмої сесії Золотоніського районної ради VII скликання.

zoloto-prog-rnНа розгляд сесії був винесений проект Програми безоплатної правової допомоги населенню Золотоніського району на 2016-2017 роки. Під час презентації проекту Сергій Брус звернув увагу присутніх на важливість та актуальність даної Програми, яка дозволить вирішити ряд питань щодо надання безоплатної правової допомоги особам, які її потребують, а саме:

  • спрощення та розширення доступу до безоплатної правової допомоги мешканцям віддалених населених пунктів Золотоніського району,

  • покращення правової поінформованості жителів територіальних громад,

  • підвищення рівня обізнаності органів місцевого самоврядування щодо державної політики у сфері надання безоплатної правової допомоги.

Присутні на засіданні депутати Золотоніської районної ради одноголосно проголосували за прийняття та впровадження даної Програми в дію.