назад

Прийнято Програму правової освіти населення Чутівського району

Sesiya20 вересня 2016 року відбулася сесія Чутівської районної ради VII скликання. На засіданні районної ради були присутні  депутати, голова Чутівської  районної ради, голова та керівники структурних підрозділів  Чутівської РДА,  голови та секретарі сільських та селищних рад, представники громадських організацій та  засобів масової інформації.

Заступник начальника  відділу «Чутівського бюро правової допомоги» Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторія Гнатенко виступила з обґрунтуванням необхідності прийняття та реалізації  Програми правової освіти населеня Чутівського району.

Цього дня депутати проголосували «за» та своїм рішенням затвердили Програму правової освіти населення в Чутівському районі на 2016 – 2020 рр.

На виконання Програми правової освіти населення Чутівського району на 2016-2020 роки  з районного бюджету планується виділити 132 500 гривень.

Відповідно до Програми виділені кошти планується витратити на найбільш необхідні заходи в Чутівському районі, такі як: висвітлення в ЗМІ актуальних правових питань, організація правовосвітніх заходів серед шкільної молоді (круглі столи, семінари, конференції та ін.), виготовлення роздаткового матеріалу, забезпечення роботи громадської приймальні, виїзди мобільних консультаційних груп для надання безоплатної правової допомоги малозахищеним верствам населення та інше.