назад

Прийом громадян Первомайський МЦ (спільно з ГТЮ)

{gallery width=100 height=100 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/17/n1110/DSCN2434-min.JPG{/gallery}

Відбувся спільний прийом громадян у Первомайському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 

10 листопада 2017 року у приміщенні Первомайського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся прийом громадян, проведений директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Анатолієм Бородавка спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Харківській області Олександром Чурсіним.

{gallery width=200 height=200 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/17/n1110/DSCN2434-min.JPG{/gallery}

Відбувся спільний прийом громадян у Первомайському місцевому центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 

{source}

{/source}

10 листопада 2017 року у приміщенні Первомайського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся прийом громадян, проведений директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Анатолієм Бородавка спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Харківській області Олександром Чурсіним.

DSCN2425-min
У прийомі громадян, також, взяли участь начальник Лозівського міськрайонного відділу ДРАЦС Головного територіального управління юстиції у Харківській області Світлана Заварза, начальник міжрайонного відділу ДВС по Лозівському, Близнюківському районах та місту Лозова Олександр Пушкар, в.о. завідувача Лозівської державної нотаріальної контори Олена Мірошниченко та директор Первомайського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Шевченко. 
DSCN2426-min

Оголошення про дату, час і місце прийому громадян були розміщені у місцевих ЗМІ, на сайті Лозівської міської ради та на інформаційних стендах центру. Мешканці міста Лозова та району скористались можливістю звернутись  із питаннями, які стосувались виконання судових рішень по сплаті аліментів на утримання неповнолітньої дитини, захисту майнових прав дитини, діяльності реєстраторів, порядку спадкування за законом та ін.

DSCN2429-min

На прийом також завітали адвокат Олена Цувіна, яка порушила питання щодо оплати послуг адвокатів, що працюють в системі безоплатної правової допомоги, та декілька клієнтів Первомайського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які висловили слова вдячності за отриману в центрі первинну та вторинну правову допомогу.

DSCN2431-min

Під час спілкування з журналістами телерадіокомпанії “Лозова”, начальник Головного територіального управління юстиції у Харківській області Олександр Чурсін розповів про реалізацію Міністерством юстиції України загальнонаціонального правопросвітницького проекту “Я маю право!”.

2415

В свою чергу, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Анатолій Бородавка зупинився на ролі та значенні системи безоплатної правової допомоги, діяльності центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Харківській та Луганській областях та можливостях пересічних громадян отримати в цих центрах професійну правничу допомогу, як первинну, так і вторинну.

2418-min

Всі громадяни, що звернулися на прийом отримали кваліфіковану правову допомогу та консультування з усіх питань, вирішення яких було поставлено на контроль.

2423


 

Інформація про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях: 

Адреса: м. Харків, Майдан Свободи, 5, 6 під’їзд, 3 поверх 

Контактний телефон: (057) – 705 – 03 – 52

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103

(цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України)

Офіційний веб-сайт: http://kharkiv.legalaid.gov.ua