назад
12.12.17

Прийом громадян у Білоцерківському районі

    12 грудня 2017 року на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області у #Білоцерківському районі Київської області проведено роботу МОБІЛЬНОЇ ТОЧКИ ДОСТУПУ у с. Мала Вільшанка, с. Озерна за участю: заступника начальника Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти – Бабенко О.М., начальника міськрайонного відділу ДРАЦС Савченко О.П., завідувач Білоцерківською районною державною нотаріальною конторою Карпусь І.О., начальника відділу правової інформації та консультацій Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вдовики О.М., директора Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сірик О.С.

    До мобільної точки доступу звернулось 20 осіб з наступних питань: з питань порядку спадкування майна (5), з питань соціального забезпечення (5), з питань сімейного права (4), з питань земельного права (3), з інших питань (3).

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Найпоширеніші питання:

  • порядок спадкування майна;
  • оформлення права власності на земельну ділянку під будинком;
  • порядок оформлення субсидії;
  • порядок позбавлення батьківських прав;
  • порядок внесення змін до договору оренди землі.

     Крім того, 12.12.2017 р. в с. Мала Вільшанка відбувався прийом громадян головним спеціалістом Білоцерківського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій, Іщенко І.Б., колеги мали можливість об’єднати зусилля та спільно надавати юридичні консультації.