назад

Прийом громадян у Сумському обласному клінічному госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни

SuM 2017 04 04 priyom 14 квітня начальник відділу представництва Сумського місцевого центру здійснив виїзний прийом у Сумський обласний клінічний госпіталь для інвалідів Олександр ПОНОМАРЕНКО. В ході зустрічі представник Місцевого центру проінформував присутніх про діяльність центру, види правових послуг, які надаються центром.

 

Також, було акцентовано увагу на внесених змінах до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Зокрема Олександром Вікторовичем зазначено, що відтепер ветерани війни, у тому числі учасники бойових дій та інші особи, на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» матимуть змогу скористатися, усіма видами правових послуг. 

SuM 2017 04 04 priyom 3  

Так, було проконсультовано 2 клієнта з питань пільги для учасників антитерористичних операцій, права та обов’язки тимчасово переміщених осіб та перелік документів для отримання безоплатної правової допомоги.  

 

Наприкінці заходу Олександр Вікторович повідомив контактні дані Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: адреса: м. Суми, вул. Покровська, 9/1
(вхід навпроти кінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.