назад
04.04.17

Вінницька міська рада сприяє розміщенню соціальної реклами про БПД

04 04 2017Сьогодні, 4 квітня 2017 року, у Вінницькій міській раді відбулася робоча зустріч, на якій в.о. директора Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області Марина Лукіянова та заступник Вінницького міського голови Сергій Тимощук досягли домовленості щодо розміщення соціальної реклами про безоплатну правову допомогу через телебачення на безкоштовній основі.

Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області звернувся до Вінницької міської ради з проханням розмістити соціальну рекламу з метою поширення інформації про роботу центрів з надання БВПД та ознайомлення всіх громадян з їх правом отримати безоплатну правову допомогу.

Сергій Тимощук підтримав дану ініціативу і сприяв розміщенню соціальної реклами на постійній основі. В результаті, незабаром, на  телеканалах ТРК «Вінниччина» та «ВІТА» з’явиться бігуча стрічка, що інформуватиме про порядок отримання безоплатної правової допомоги та роботу центрів з надання БВПД.

«Розміщення такої реклами буде сприяти ширшому та повному інформуванню громадян про можливість отримання безоплатної правової допомоги. Однозначно, такі нововведення – це крок назустріч громаді і людям» – зазначила Марина Лукіянова.04 04 2017

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).