назад

Прийом громадян в Чернівецькому геріатричному пансіонаті

{loadposition slides06}

Чернівецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги 2 березня 2016 року підписано Меморандум про співпрацю з Чернівецьким геріатричним пансіонатом. З того часу до Чернівецького місцевого центру звернулися декілька мешканців пансіонату. Але, як відомо, не всі пацієнти геріатричного пансіонату можуть самостійно прийти до місцевого центру для того щоб отримати правову допомогу, а охочих достатньо. У зв’язку з цим працівники Чернівецького МЦ з надання БВПД організували роботу виїзного консультаційного пункту у Чернівецькому геріатричному пансіонаті.

Директор геріатричного пансіонату Парасківа М.С. попередньо повідомив мешканцям, що працівники Чернівецького місцевого центру 19 травня 2016 року у читальному залі здійснюватимуть надання правової допомоги.

Семенюк Л.Г. – начальник відділу попередньої роботи з клієнтами та Руснак Т.М. – головний спеціаліст відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами прийняли звернення та надали консультацій всім, хто їх потребував. Не обійшлося і без надання консультацій безпосередньо в палатах пацієнтів. Питання стосувалися переважно пенсійного забезпечення, кредитних справ, стягнення заборгованості, визнання права власності та умов договору довічного утримання.

Для того щоб мешканець закладу, від якого було прийняте звернення, отримав безоплатну вторинну правову допомогу, йому необхідно надати документи для підтвердження його належності до однієї із вразливих категорій населення. Враховуючи стан здоров’я майбутніх клієнтів, керівник пансіонату пообіцяв допомогти зібрати необхідні документи та передати їх до Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.