назад

Робота мобільного консультаційного пункуту у смт Турійську

DSC 5474Люди похилого віку, інваліди, пенсіонери, одинокі громадяни внаслідок скрутного матеріального становища та в силу свого віку і стану здоров’я досить часто опиняються на обочині суспільних процесів. У Турійському районі такі громадяни перебувають під соціальним супроводом Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

З метою подолання правової ізоляції таких громадян, посилення їх правових можливостей та покращення доступу до безоплатної правової допомоги для захисту їхніх інтересів, Ковельським місцевим центром створено мобільний пункт консультування на базі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району, який знаходиться за адреою: смт Турійськ, вул. Бобрика, 6.

DSC 5474

Щомісяця, за попередньою домовленістю з адміністрацією Територіального центру соціального обслуговування, в рамках просвітницької роботи, працівники Ковельського місцевого цетру з наданння безоплатної вторинної вторинної правової допомоги читають тут лекції на правову тематику, надають юридичні консультації.

DSC 5473

19 травня 2016 року головним спеціалістом відділу попередньої роботи Катериною Римарук для присутніх підопічних Територіального центру було прочитано лекцію на тему змін до пенсійного законодавства, котрі набрали чинності з 01 травня 2016 року. По завершенню лекції представники Ковельського місцевого центру відповіли на численні запитання, які турбували людей.

DSC 5466

У зв’язку зі специфікою роботи закладу, проведення лекцій в Територіальному центрі соціального обслуговування на літній період тимчасово призупиняється. З вересня працівники Ковельсього МЦ з наданння БВПД продовжать прасвітницьку та консультаційну роботу на базі цього пункту.

 DSC 5489

Контактні телефони кураторів мобільного консультаційного пункту:

Ковальчук Василь Сергійович – 066 3291217

Наумчик Марина Олександрівна – 050 0317618

 

Ковельський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою:

45004, Волинська область, м. Ковель, вул.Степана Бандери, 5

Телефон: (03352) 53063

E-mail: kovel.volyn@legalaid.gov.ua