назад

Прийом громадян в м. Нововолинську та смт Іваничах

Н-В 18.05. 2Кожної третьої середи місяця працівники Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснють прийом громадян у мобільному пункті консультування, що знаходиться на базі Центру надання адміністративних послуг Нововолинської міської ради (м. Нововолинськ, проспект Дружби 27).

18 травня 2016 року, попередньо розмістивши оголошення про прийом на сторінках друкованої преси, інтернет-ресурсах, а також в ефірі місцевих радіо та телебачення, директор місцевого центру Наталія Смолярчук та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Сергій Лесик провели черговий прийом громадян.

Н-В 18.05. 2

Н-В 18.05. 1

Серед проблемних питань, з якими звернулися мешканці міста Нововолинська та селища Жовтневе були: оскарження бездіяльності державної виконавчої служби; списання заборгованості по оплаті за житлово-комунальні послуги; порядок спадкування за законом; призупинення виплати допомоги переселенцям. Також прийнято звернення з питання відмови у наданні дозволу на встановлення індивідуального опалення. Всього за правовою допомогою звернулося 8 громадян.

Н-В-18.05. 3

 

У цей же день працівики Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД здійснили прийом громадян у мобільному пункті консультування для учасників АТО, що знаходиться в смт Іваничі по вул. Банківській 6 (прийоми проводяться кожної другої середи другого місяця кварталу з 10.00 до 12.00) та мобільному консультаційному пункті для вихованців школи-інтернату смт Іваничі по вул. Грушевського 26 (консультування відбуваються кожної другої середи другого місяця кварталу з 2.00 до 13.00).

Іваничі 18.05. 1

Оскарження рішення районного управління соціального захисту населення про відмову у виплаті соціальної допомоги, припинення виплати пільгової пенсії у разі ліквідації сільськогосподарського підприємства та ряд інших питань були підняті відвідувачами.

Іваничі 18.05. 3     Іваничі 18.05. 4

Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою:

44702, Волинська обл., Володимир-Волинський район, м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька 19.

Телефонний номер: (03342) 38011, 38016

E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.gov.ua