назад
23.12.16

Приємний результат відданої роботи

podіaka banГромадська організація «Могилів-Подільська міська організація союз «Чорнобиль» надіслала подяку директору Томашпільського місцевого центру з надання БВПД Тетяні Нечипорук за якісне надання безоплатної правової допомоги та професійну підтримку.

Плідна співпраця між Могилів-Подільським бюро правової допомоги та даною громадською організацією започаткована у вереснь 2016 року. Все почалося з надання безоплатної правової допомоги по виготовленню пакету документів про внесення змін до діючого статуту ГО «Могилів-Подільська міська організація союз «Чорнобиль». Спільно з Могилів-Подільською міською радою працівники бюро відшукали деяких членів ГО, що виїхали за межі району. Лише за допомогою більшості учасників ГО можливо ввести в дію нову редакцію статуту, яку, також, допомогли підготувати працівники бюро.

Працівники Могилів-Подільського бюро активно проводять зустрічі правопросвітницького характеру з питань захисту та поновлення прав даної категорії громадян. Також, з членами ГО та учасниками ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС організовують інформаційні заходи на тему «Права та пільги учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЄС».

В результаті співпраці, між даною громадською організацією та Томашпільським місцевим центром укладено Меморандум про співпрацю.

«Життя, громадська діяльність і матеріальний стан нашої громадської організації «союз чорнобильців» заставили звернутись по безоплатну правову допомогу до працівників Вашого підрозділу у місті Могилів-Подільський. Отримали ми не тільки правову допомогу, підтримку, допомогу в оформлені цілого ряду документів, в тому числі і по роботі громадської організації, але велику моральну підтримку і просто людське відношення до нас, як дійсно до людей» – зазначив у подяці Тетяні Нечипорук голова громадської організації Микола Жукотанський.PodiakaChornobyl

Нагадаємо, що Томашпільський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: смт Томашпіль, пл. Тараса Шевченка, 6, а Могилів-Подільське бюро правової допомоги розташоване у м. Могилів-Подільський, вул. Сагайдачного 1/3.

Усі адреси центрів надання безоплатної правової допомоги можна переглянути тут. 

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).