назад

Путівник для інтеграторів презентували у Львівському правовому клубі PRAVOKATOR

Chervonohrad putivnyk«Правопросвітницький захід: від задуму до реалізації» (Путівник інтегратора) – саме таку назву має перший теоретико-практичний збірник, у якому опубліковано напрацювання учасників цьогорічного тренінгу, що відбувся на базі Львівського клубу PRAVOKATOR.

Під час презентації Путівника керівник клубу PRAVOKATOR Барбара Калюжна, упорядник, директор Червоноградського місцевого центру Наталя Костишин та співавтори наголошували на необхідності навчань для фахівців Центрів за усіма напрямками діяльності, обміні досвідом, ідеями та успішними практиками захисту.

Збірка містить рекомендації щодо формулювання мети та завдань заходу, оцінки ресурсів та ризиків, прогнозування довготривалих та короткотривалих результатів, визначення цільової групи тощо.

Тематика опублікованих практик доволі різнопланова – тут представлені заходи про права дітей, запобігання насильству і дискримінації, права та безпеку велосипедистів, незаконний продаж алкогольних напоїв і тютюнових виробів, шляхи вирішення проблем, що виникають при встановленні загальнобудинкових газових лічильників, види і форми адресного обслуговування людей похилого віку, запобігання та протидія сімейному насильству.

Окрім того Путівник можна вважати успішним кейсом кількох місцевих центрів, яким вдалося акумулювати кошти, необхідні для його макетування та друк.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).