назад

Районними бюро Лубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено серію виїзних прийомів громадян

18102016horol

Одним з дійових інструментів по праводопомозі сільським мешканцям віддалених сіл та вирішення їх проблем  є проведення виїзних прийомів громадян. 

Тож 18 жовтня керівник  бюро безоплатної правової допомоги Юлія Барило провела консультації в селі Хвощівка Хорольського району. Прийом  відбувся у приміщенні Хвощівського ФАПу. Участь у прийомі  взяли начальник відділу обслуговування громадян Управління  Пенсійного фонду України в Хорольському районі Тамара Сніжко, завідувач сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Хорольської РДА Марина Загрива, соціальний працівник територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лідія Бова.

В ході прийому жителі села мали можливість отримати безкоштовну правову консультацію та правову допомогу, дізнатися про вторинну допомогу, принцип її отримання та які категорії осіб мають право її отримання. Під час зустрічі з керівниками установ було обговорено співпрацю та подальші  заходи, що сприятимуть правопросвітництву громадян та налагодження доступу населення до правової допомоги.

20 жовтня  2016  року керівник Бюро правової допомоги м. Пирятин Володимир Орел з робочим візитом відвідав село Нові Мартиновичі Пирятинського району. Питання з якими зверталися громадяни під час прийомів стосувалися оформлення та виділення земельних ділянок, отримання спадщини, незаконного звільнення з підприємства тощо.20102016pyrjat6yn

 

Керівником Лохвицького бюро Світланою Даниленко проведено робочу  зустріч із головою Токарівської сільської  ради Лохвицького району Краснолуцьким Ю.М, основною метою якої було ознайомлення з основними функціями, що виконує бюро, питаннями правової свідомості громадян,  потреба в неухильному зростанні рівня правової культури кожного громадянина, кожної посадової особи, державного службовця.  По завершенні зустрічі сторони домовилися про  співпрацю у напрямку просвітницької діяльності у районі.  20102016lochtokari

Одним з дійових інструментів по праводопомозі сільським мешканцям віддалених сіл та вирішення їх проблем  є проведення виїзних прийомів громадян . 

Тож 18 жовтня керівник  бюро безоплатної правової допомоги Юлія Барило провела консультації в селі Хвощівка Хорольського району. Прийом  відбувся у приміщенні Хвощівського ФАПу. Участь у прийомі  взяли начальник відділу обслуговування громадян Управління  Пенсійного фонду України в Хорольському районі Тамара Сніжко, завідувач сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей Хорольської РДА Марина Загрива, соціальний працівник територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лідія Бова. В ході прийому жителі села мали можливість отримати безкоштовну правову консультацію та правову допомогу, дізнатися про вторинну допомогу, принцип її отримання та які категорії осіб мають право її отримання. Під час зустрічі з керівниками установ було обговорено співпрацю та подальші  заходи, що сприятимуть правопросвітництву громадян та налагодження доступу населення до правової допомоги.

20 жовтня  2016  року керівник Бюро правової допомоги м. Пирятин Володимир Орел з робочим візитом відвідав село Нові Мартиновичі Пирятинського району. Питання з якими зверталися громадяни під час прийомів стосувалися оформлення та виділення земельних ділянок, отримання спадщини, незаконного звільнення з підприємства тощо.

Керівником Лохвицького бюро Світланою Даниленко проведено робочу  зустріч із головою Токарівської сільської  ради Лохвицького району Краснолуцьким Ю.М, основною метою якої було ознайомлення з основними функціями, що виконує бюро, питаннями правової свідомості громадян,  потреба в неухильному зростанні рівня правової культури кожного громадянина, кожної посадової особи, державного службовця.  По завершенні зустрічі сторони домовилися про  співпрацю у напрямку просвітницької діяльності у районі.