назад

Разом із «мобільним соціальним офісом» – у найвіддаленіші села

160316 21Мешканці с. Глазове Шосткинського району отримали якісну юридичну допомогу та інформацію про роботу Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«Мобільний соціальний офіс» 15 березня завітав до жителів села Глазове, де у приміщенні сільської ради прийом проводили заступник голови Шосткинської районної ради Наталія Якименко, головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Шосткинського місцевого центру з надання БВПД Володимир Потапов та державні соціальні інспектори управління соціального захисту населення Шосткинської районної державної адміністрації.

 

За отриманням правової допомоги до звернулося два мешканці села, яким було надано консультації з питань оформлення спадщини та щодо порядку отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

В ході роботи соціального офісу Володимир Потапов інформував жителів с. Глазове про роботу місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та послуги, які ним надаються.

Заступник голови Шосткинської районної ради Наталія Якименко зазначила: «З досвіду проведення спільних «мобільних соціальних офісів», можна з впевненістю стверджувати, що даний спосіб надання правової допомоги є досить ефективним, оскільки дає можливість доступу до безоплатної правової допомоги особам з обмеженими фізичними можливостями, інвалідам та іншим категоріям соціально незахищених громадян, тобто тим, хто не зможе самостійно приїхати в Шостку та відвідати місцевий центр».

Працівники Шосткинського місцевого центру й надалі братимуть участь у роботі «мобільних соціальних офісів».