назад

Регіональний та Житомирський місцевий центри налагодили співпрацю з Центром допомоги учасникам АТО

18.05.2016  - ATO 118 травня фахівці Регіонального та Житомирського місцевого центру відвідали Центр допомоги учасникам АТО у Житомирській обласній адміністрації.

Основна мета зустрічі – розповсюдити інформаційні буклети з роз’ясненням прав та соціальних гарантій учасників АТО, розроблені Координаційним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Всеукраїнською благодійною організацією «Українська Фундація Правової Допомоги» та міжнародним фондом «Відродження».

Під час зустрічі начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру Олена Герасименко та інтегратор Житомирського місцевого центру Вікторія Тогунова звернули увагу на проблеми учасників бойових дій, які зводяться до: отримання пільг; забезпечення ліками та лікарськими засобами; укладення та припинення контрактів військовими під час АТО; реалізація права на землю та житло.

Також фахівці Центру погодилися брати участь у зібраннях Центру допомоги учасникам АТО, під час яких надаються роз’яснення законодавства, що стосується прав учасників бойових дій та надаються правові консультації з питань соціального захисту.

18.05.2016  - ATO 4 18.05.2016  - ATO 3
18.05.2016  - ATO 2