назад
05.04.18

Регіональний центр підписав меморандум про співпрацю з новим партнером

05 4 18 2

5 квітня очільниця Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області Марина Лукіянова підписала меморандум про співпрацю з в.о. начальника відділення Національної служби посередництва і примирення у Вінницькій області Богданом Мусієнком.

Метою співпраці є поліпшення стану соціально-трудових відносин, запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) та сприяння їх своєчасному і справедливому вирішенню для зниження рівня конфліктогенності у Вінницькій області. Основним у взаємодії визначили здійснення координації дій, спрямованих на надання безоплатної правової допомоги сторонам соціально-трудових відносин.

05 4 18 1

Сторони взаємодіятимуть шляхом надання безоплатної правової допомоги найманим працівникам в питаннях практичного застосування трудового законодавства шляхом проведення спільної роботи зі зверненнями громадян та надання консультативної допомоги відповідно до компетенції.

З метою пропаганди правових планується проведення спільних круглих столів, семінарів, організації правороз’яснювальної роботи, в тому числі спільної підготовки та видання методичних рекомендацій, посібників, спільних роз’яснень, листів тощо.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області працює за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106