назад

Регіональний центр провів правороз’яснення для соціально вразливих людей

IMG 0649З метою підвищення правової свідомості людей, які потребують соціального захисту, представники Регіонального центру з надання БВПД у Миколаївській області провели інформаційну роботу у Відділенні денного перебування Заводського району Міського територіального центру соціального обслуговування міста Миколаєва.

Директор Регіонального центру Валентин Чистий розповів присутнім про систему правової допомоги, наголосивши на тому, що вона створена для захисту прав громадян та фінансується за рахунок держави. Присутні зацікавились одержаною інформацією, проявили активність та поставили питання, які найбільше їх хвилювали. Адвокат Андрій Мілюченко, який співпрацює з центром по системі Probono, в ході зустрічі проконсультував відвідувачів Відділення денного перебування щодо оформлення спадку, зіставлення договору дарування нерухомості, оформлення субсидії.IMG 0628

IMG 0631

IMG 0634

IMG 0642

IMG 0662

Під час заходу працівники центру розповсюдили буклети, які інформують про те, що кожен громадянин може отримати безоплатну юридичну консультацію, а також за якими адресами можна її одержати та які документи необхідно надати в разі потреби скористатись правом на вторинну правову допомогу.

Нагадуємо, що в разі потреби, за правовою допомогою можна звернутись до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 46, тел.: (0512) 37-50-43. Або зателефонувати на цілодобову гарячулінію:
0 (800) 213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України).