назад

Регіональний центр та Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді об’єднали зусилля у напрямку надання правової допомоги та доступу до правосуддя соціально незахищених категорій громадян

28.04.2016 - memorandum 328 квітня Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі ЖМЦСССДМ), Регіональний та Житомирський місцевий центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги підписали Меморандум про співпрацю з метою сприяння належного виконання Україною її міжнародних зобов’язань у сфері прав людини, запровадження європейських стандартів у сфері надання правової допомоги та доступу до правосуддя соціально незахищених категорій громадян.

Спільними зусиллями Регіональний та місцевий центри, та ЖМЦСССДМ будуть проводити спільну роботу в межах м. Житомира з організації надання правової допомоги, за потребою, незахищеним категоріям громадян.

Основною формою співпраці буде спільна участь в організації та проведенні інформаційних кампаній, поширення інформації серед населення м. Житомира про діяльність та послуги ЖМЦСССДМ, Регіонального центру та Житомирського місцевого центру.

Меморандум підписали директор Житомирського міського центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Житомирської міської ради Ольга Юрченко, директор Регіонального центру з надання БВПД у Житомирській області Олександр Гербеда та директор Житомирського місцевого центру з надання БВПД Тетяна Кулик.

Під час підписання Меморандуму були присутні заступник директора Регіонального центру Наталія Радушинська та фахівці з соціальної роботи ЖМЦСССДМ Максим Бабик та Олександр Синиця.

28.04.2016 - memorandum 1 28.04.2016 - memorandum 5
28.04.2016 - memorandum 6 28.04.2016 - memorandum 7
28.04.2016 - memorandum 3 28.04.2016 - memorandum 4