назад

Місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги активно співпрацює з бібліотеками Бердичева

28.04.2016 - biblioteka zachid 128 квітня на базі Бердичівської центральної міської бібліотеки для працівників цієї галузі був проведений практичний правоосвітній семінар.

На думку інтегратора місцевого центру Ольги Сікорської, побудова ефективної та продуктивної співпраці є запорукою популяризації юридичної культури та надання безоплатної правової допомоги в процесі реалізації конституційних прав та свобод серед різних груп територіальної громади.

Під час зустрічі присутні домовились сприяти населенню в доступі до джерел офіційної правової інформації, шляхом використання правової бази даних «Законодавство України», глобальної мережі Інтернет та забезпечити роботу онлайн-консультування через систему скайп-зв’язку. Також бути інформаційним орієнтиром та перенаправляти громадян до Центру для отримання правової допомоги.

«Представники бібліотек та місцевого центру всіма своїми формами і методами роботи мають працювати над розвитком правової освіти населення, шляхом підготовки виставок правознавчої тематики та проведенням правоосвітніх занять для молоді нашого міста», зауважила Ольга Сікорська.