назад

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області інформує

Консультування жителів Перемишлянщини фахівцями бюро правової допомоги

Peremyshl zahid17 січня заступник начальника Перемишлянського бюро правової допомоги Ірина Дацишин здійснила виїзд до села Липівці на Львівщині. Вона зустрілася з представниками сільської ради та проконсультували громадян з питань сімейного права та орендних відносин.

Упродовж інформаційної сесії Ірина Дацишин роз’яснила присутнім громадянам положення законодавства у сфері безоплатної правової допомоги, порядок отримання такої допомоги, складення заяв, скарг та інших документів правового характеру, надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, зокрема проблемних питань громади села, де функціонуватимуть дистанційні пункти.

Зазначимо, що Перемишлянським бюро правової допомоги заплановані виїзди по селах та селищах Перемишлянського району здійснюватиметься кожну третю середу та кожну першу п’ятницю місяця, також ймовірно, будуть здійснені й позапланові виїзди.

Нагадуємо, для отримання консультацій чи роз’яснень з правових питань можна звертатися до місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та їх самостійних відділів – бюро правової допомоги.

Перший львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 71; конт. телефон: (032) 237-08-09.

Перемишлянське бюро правової допомоги:

м. Перемишляни, вул. Привокзальна, 3а;

конт.телефон: (03263) 23 031

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103

(цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).