назад

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області інформує

Лекторій на тему права власності у Трускавці

Lektoriy TruskavetsСьогодні, 20 грудня 2016 року юні трускавчани – учні 10-го класу середньої загальноосвітньої школи №3 м. Трускавця – взяли участь у цікавому комплексному заході на тему: «Право власності: поняття, форми власності. Способи припинення права власності».

Так, заступник начальника Трускавецького бюро правової допомоги Галина Кітраль розповіла учням про право власності в об’єктивному і суб’єктивному розумінні, форми власності, способи набуття і припинення права власності
Також пані Галина провела зі школярами заняття-тренінг «Правовий лабіринт», під час якого учасники аналізували різні ситуації на правову тематику, і кожен з них пропонував свою відповідь, як діяти у правовому полі.

За словами Галини Кітраль, після проведеного лекторію та заняття-тренінгу учні дізналися, що таке власність, які види власності існують в Україні, способи набуття та припинення права власності; навчилися швидкої орієнтації в морально-правових колізіях, що виникають у повсякденному житті підлітка, відстоювати свої права у правовому порядку.

Переможці команд заняття-тренінгу «Правовий лабіринт» серед десятикласників отримали призи – блокноти.