назад

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області повідомляє

      Дистанційний консультаційний пункт для знедолених дітей

дит насилЗ метою забезпечення доступу дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах до безоплатної правової допомоги Стрийський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та служба у справах дітей Сколівської районної державної адміністрації започаткували діяльність дистанційного консультативного пункту.

Відтепер у службі у справах дітей (м. Сколе, Майдан Незалежності, 1) офіційні представники дітей з метою захисту їхніх законних прав та інтересів зможуть дізнатися про процедуру оформлення звернення, отримати перелік документів, який необхідно надати для звернення до місцевого центру.

Важливо, що перші клієнти консультативного пункту – діти-сироти та їхній піклувальник уже отримали консультацію та допомогу у заповненні звернення до Центру для надання їм безоплатної вторинної правової допомоги. Троє діток із далекого гірського села матимуть можливість відстояти своє право на прийняття спадщини, належну їм за законом.