назад

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області провів інформаційну роботу в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області

IMG 4727З метою підвищення правової свідомості людей пенсійного віку, представники Регіонального центру з надання БВПД провели інформаційну роботу в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Для того, щоб пенсіонери знали свої права та могли ними користуватись, працівники центру розповсюдили буклети, які інформують про те, що кожен громадянин може отримати безоплатну юридичну консультацію, а також за якими адресами можна її одержати та які документи необхідно надати в разі звернення.

 

IMG 4734

IMG 3162

IMG 3149Нагадуємо, що за правовою допомогою можна звернутись до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Нікольська, 46, тел.: (0512) 37-50-43. Або зателефонувати на цілодобову гарячулінію: 0 (800) 213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України).