назад

Працівники Глухівського бюро правової допомоги провели робочу зустріч з керівництвом відділу освіти Глухівської РДА

ShM 170831 2131 серпня начальник Глухівського бюро правової допомоги налагоджував співпрацю з освітянами Глухівщини. В ході проведення правопросвітницького заходу «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник» начальник Глухівського бюро правової допомоги Богдан Балицький та начальник відділу освіти Глухівської райдержадміністрації запланували проведення правопросвітницьких заходів на території району, обговорили питання підвищення правової освіти 

та обізнаності щодо функціонування системи надання безоплатної правової допомоги.

Зустріч пройшла у теплій атмосфері, про що свідчить готовність структурного підрозділу до об’єднання зусиль та допомоги щодо розвитку безоплатної правової допомоги та сприяти роботі Глухівського бюро правової допомоги.

У ході зустрічі начальник відділу освіти Глухівської РДА не заперечувала щодо організації спільних дій та спільних виїздів працівників бюро до сільських шкіл з метою проведення правопросвітницьких заходів для їх учнів.

Приємним моментом стало й те, що на передодні свята першого дзвоника відділ освіти вже провів робочу нараду, на якій було проінформовано директорів сільських навчальних закладів про створення і роботу Глухівського бюро правової допомоги.

У ході заходу також була досягнута домовленість про укладення спільного Меморандуму про співпрацю.

Звертатися за правовою допомогою жителям м.Глухів та Глухівського району можна за адресою: вул. Шевченка, 4, м. Глухів. Телефон: (05444) 7-07-20.