назад

Регіональним центром проведено навчальний тренінг для адвокатів

   160217 01На виконання заходів річного Плану надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області у 2016 році Регіональним центром для адвокатів системи організовано одноденний навчальний тренінг на тему: «Секрети успішного виступу адвокатів перед камерою»

  Розпочато захід вітальними словами директора Регіонального центру Оленою Демченко, яка зазначила, що взаємодія із ЗМІ незамінна у роботі будь-якої компанії або установи, адже саме таким чином здійснюється контакт з самими різними групами: клієнтами, або організаціями – партнерами.

160217 02

   Заступник директора Валентина Волобуєва представила модератора навчального тренінгу, голову Сумського обласного прес – клубу, викладача на факультеті журналістики Сумського державного університету Аллу Федорину.

160217 03

   Завдяки неабиякому професіоналізму модератора тренінг пройшов у невимушеній обстановці та набув формат діалогу. За короткий час учасники навчання отримали базові знання для самостійної підготовки до інтерв’ю; як тримати себе перед камерою, як відповідати на запитання; як правильно організовувати прес-конференції та підбирати аудиторію слухачів; як краще фотографувати та фотографуватися для сайту, новин тощо.

  «Дуже часто після судових засідань адвокати мають змогу прокоментувати чи роз’яснити журналістам чим закінчилася справа. Не маючи досвіду взіємодії зі ЗМІ, захисники уникають таких коротких виступів. Навчання такого формату є дуже корисним, адже можна не тільки отримати базові теоритичні, а й практичні знання», – поділився своїми враженнями адвокат – тренер системи БПД Олексій Назаренко.

160217 04